Activitats de Formació

29 Escoleta de la tardor

La dreta ultraliberal que ha passat a dominar tots els àmbits de la societat, pretén, entre altres, fer desaparèixer tots els serveis públics i privatitzar-los. Davant aquesta conjuntura ens proposem debatre quin és l’estat actual de l’ofensiva de destrucció dels serveis públics pel que fa al món de l’educació.

Aquest és el tema central que ens plantegem treballar a la present edició de l’Escoleta de la Tardor. Tal i com ja va essent tradicional, any rere any el  MRP CO.DE.RI  ve organitzant un espai de debat, reflexió, actualització i formació del professorat. L’Escoleta de la Tardor ha assolit, a hores d’ara,  un prestigi i rellevància a la Ribera del Xúquer, com a continuïtat de  les Escoles d’Estiu. A les portes del nou curs, setembre és moment raonable per a encetar aquestes tasques de reflexió i treball al voltant de la renovació pedagògica. Davant el context descrit durant el IV congrés de MRP a nivell estatal, si no volem que l’escola pública es convertisca  en  subsidiària i marginal, paper que li reserva l’ultraliberalisme, ens sembla essencial tenir eine i recursos per contravindre els preceptes del model dominant.

Més informació sobre la 29 Escoleta...

Están apareguent, cada dia amb més força, veus en contra del model d'escola tradicional. Donat que aquest model sembla no canviar, alguns pares  mares preconitzen assumir ells mateix el rol de l'escola i instruir als seus fills i filles a casa. Però, és eixa la solució? No hi ha altres camins per resoldre aquesta situació? És aquesta situació viable per a tothom? Són bons per al funcionament de la societat models educatius divergents?

 

Vés al debat

Contacte

Col·lectiu d'Ensenyants de la Ribera
Candido Hernández 70
46740 Carcaixent

Correu electrònic: info@coderi.org

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Aquesta plana ha estat dissenyada pel Coderi.