EL CODERI PARLA...

Aquesta és una nova proposta del Coderi dins de les jornades de Primavera 2019.

La tertulia dialògica és sense dubte una de les formes de Formació més antiga que existeis. Fins i tot podriem quasi afirmar que és la primera forma de reflexió del ser humà quan, allà fa moltissims anys, a la llum del foc recent descobert, en els abrics mediterranis o en les coves més profundes allà on el clima no era tant clement, s'entretenien els primers hominids tractant de buscar com millorar la duresa de la vida que els havia tocat viure.

La tele, els experts, les conferències, les lliçons magistrals ens han fet eixa bona costum lluny de les xarxes i  altres mitjans moderns, ens han allunayt d'eixa pràctica tan sana com és discutir entre iguals.

Aquest espai vol recuperar-la i, cada mes ens pretenem reunir en un lloc agradable per parlar de les nostres coses. Però cal dir que els ensenyants sóm una mica monotemàtics i quan ens reunim solem parlar d'educació. Què li anem a fer? 

Ara bé esteu totes i tots convidats a acompanyar-nos, sols us cal acudir al lloc programat el dia que us indiquem i allí ens trobareu per xarrar una mica.

A la primera tertúlia parlarem dels llibres de text.

Sembla que són un elements imprescindible per a l'ensenyament. A les classes no se'n poden passar. L'administració ajuda a la seua compra no sabem massa bé si és perquè són molt cars i representen una despesa considerable al més de setembre per a les famílies o perquè és necessari fer funcionar el negoci editorial ja que econòmicament és una industria necessària... ?

Ja tenim tema per a la segona tertulia que serà el dia 10 de maig del 2019. Poden les màquines ser intel·ligents?

La resposta sembla simple sobretot quan per tot arreu ens bombardegen amb la manida. Intel·ligència Artificial, però és realment Intel·ligent aquesta intel·ligència. Més encara poden impunement ser les màquines intelEligents substituint la intel·ligèmncia humana? Els podem deixar eixe poder o no ens queda més remei que acceptar aquesta situació?

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Aquesta plana ha estat dissenyada pel Coderi.