Felicitat i autocontrol

 

Joc i autocontrol

Estem vivint en un món marcat per la rapidesa, la urgència, la presa. Volem tenir d’immediat la resposta a qualsevol pregunta. La conducta impulsiva domina el comportament general.

Mitjançant el joc podem estimular l’autocontrol emocional i el procés de maduració cerebral de l’alumnat, descobrir sensacions d’activitat i calma i desenvolupar habilitats de relaxació.

 L’autocontrol ens ajuda a ser conscients i potenciar les nostres capacitats.

Hem d’aprendre a regular els impulsos, les emocions, els desitjos i les accions. Pensar, reflexionar i actuar de manera conscient. 

 

 

L’estrès dins les aules. Estratègies i recursos per a la seua gestió

Aquesta comunicació té la finalitat de fer-nos reflexionar sobre la incidència de l’estrès en el procés d’ensenyament – aprenentatge. Començarem fent una introducció sobre els factors que estressen tant el professorat com l’alumnat. Parlarem sobre el sistema nerviós central i la repercussió del circuit de l’estrès sobre les diferents nivells cerebrals. Posarem en pràctica diferents activitats provinents de la gimnàstica cerebral i del ioga. Finalment veurem i comentarem uns vídeos sobre dues experiències que estan portant-se endavant en diferents centres educatius.

Felicitat, música i estrelles

 

 

La música és fonamental per a la vida. Us convidem a passar una estona de felicitat a la llum de les estrelles escoltant, cantant i gaudint de moments únics.  

 

 

 

Les melodies més dolces, la cançó que més t'agrade, aquella que en un moment concret de la teua vida va ser important per a tú, cançons de joventut, d'infantessa... podem gaudir-les huí.

Sols ho has de desitjar i participar en l'Escoleta.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Aquesta plana ha estat dissenyada pel Coderi.