EL TREBALL PER ÀMBITS

QUÈ ENS PROPOSA LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ 

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esports valenciana ha tingut una iniciativa durant el confinament que no podem més que aplaudir:  empenta al professorat a “dissenyar activitats globalitzadores, inclusives i interdisciplinàries, degudament tutoritzades, que promoguen el treball col·laboratiu entre els equips docents de les diferents àrees i matèries en les etapes i cicles”. Per als MRP la iniciativa ens sembla molt interessant 

Clar que necessita encara avaluar-se i revisar-se i. Però això és inherent a qualsevol procés d’experimentació en espiral. Però el procés és sinònim de moviment i tot moviment, per a donar resultats ha d’anar sempre en un mateix sentit. Plantejar la introducció del treball per àmbits en els centres de forma transitòria sense un programa de continuïtat és un error i un perjudici per al sistema educatiu.

Per contribuir en l'afiançament de la proposta us invitem a estudiar i esmenar-la per aportar millores al que ens proposen. Així doncs, esteu convidats i convidades al debat.

DOCUMENT

A fi de facilitar l'estudi del document l'hem dividit en seccions. Ací baix teniu l'accés a cadascuna de les seccions amb un enllaç al document en Pdf per si el voleu baixar.

Legislació

En aquest apartat fem una anàlisi de les dues resolucions que sustenten la proposta.

Metodològia

En aquest apartat analitzem la proposta metodològica i la implicació en el tractament integrat del llenguatge i dels continguts (TILC)

Entorns Virtuals d'Ensenyament

En aquest apartat estudiem l'abast de la proposta sobre la utilització dels EVE

Codocència

En aquest apartat ens pararem en els aspectes relacionats amb la coordinació del professorat

Per obtenir el text de les aportacions en PDF...

Cooperació

En aquest apartat analitzem la proposta que fa la Conselleria per potenciar la cooperació i l'autonomia

Avaluació

En aquest apartat analitzarem com és planteja l'avaluació a partir del treball per àmbits

Materials

En aquest apartat ens centrem i la tipologia de materials que utilitzarem en el treball per àmbits

Contacto

Síguenos en redes sociales